23 November 2009

> Crin Antonescu: Îi rog pe români să numere voturile. Cu ajutorul poporului am putea infrange dusmanul.

Crin Antonescu: Îi rog pe români să numere voturile. Avem şansa să trecem în turul doi(New Tab)
Îi rog pe susţinătorii mei să nu ia în seamă aceste sondaje profund minicinoase, îi rog să nu le facă jocul, şi să numerele voturile.
... deci noi poporu sa numaram voturile?

Regula=Se spune nimic din adevar.
Jocul=Praf in ochiul condusului.
Adevarul=Toti minus condusii castiga. Varful conducatorilor castiga mult mai mult.Conducatorii nu functioneaza onomatopeic, desi nu ating standardul uman; sunt si ei sub-oameni. Toti membrii conducerii mimeaza turma, "joaca jocul", arata ca maimuta cu degetul la "inamicul nostru", aratam si noi, fura cat pot, cat nu pot nu. Niciodata nu zic nimic.

Parerea mea=Crapa-v-ar matele. Da din principiu, nu ca as fi suparat ca voi conducatorii va furati caciula primita din vecini din fondul "Putinţa" si noi ramanem cu piciorul descult, strigand la televizor: "Da-le Base, ca ne fura si ne mananca pe toti!".

"La ora 19:00 "... "un milion de oameni erau la vot." (inamicul nostru)
"Nu vreau să comentez manipularea pe care o fac sondajele." (Regula=Se spune nimic din adevar.)
"Domnule Vântu, domnule Voiculescu, sfidaţi voinţa românuilor." (inamicul nostru)
"Zeci de mii de oameni nu vor mai apuca să voteze" (ca ne fura si ne mananca pe toti!)", în vreme ce autobuzele lui Băsescu şi Geoană au votat de dimineaţă', a spus Crin Antonescu." (inamicul nostru)
"Vom număra în această noapte voturile şi vom vedea cu toţii că votul dumneavoastră e mai puternic decât aceste manipulări." (Da-le Base) (arata ca maimuta cu degetul (sau cu votul) la "inamicul nostru", aratam si noi)
"Domnului Geoană îi spun că era cam trist pentru un rezultat aşa de bun." Desigur, noi cei ne-inamicii nostri beneficiem de fondul "Putinţa", noi nu suntem tristi.
"Indiferent cine va câştiga această competiţie, noi am luptat cinstit" (Regula=Se spune nimic din adevar.) (Praf in ochiul condusului.) (Adevarul=Toti minus condusii castiga.) (noi ramanem cu piciorul descult) (ca ne fura si ne mananca pe toti!) (arata ca maimuta cu degetul)

Ei, ei, Crin Antonescu. Unde ti-e caciula? EDIT: la PSD. Nu-mi vine sa c .. ba-mi vine.

Smecheri jucatori de joc


PS: Ca si anti-vot am votat cu Crin Antonescu. Nici un interes aici, lupul infant fura mai putin.